4ήμερο εξειδικευμένο σεμινάριο:
«Σύγχρονη Παρουσίαση Κρύου και Ζεστού Μπουφέ Ξενοδοχείων»
ΙΕΚ ΑΚΜΗ και Ducasse Education στο πρώτο σεμινάριο αφιερωμένο στην προετοιμασία της επόμενης γενιάς κορυφαίων επαγγελματιών, στη μαγειρική τέχνη.
Χαρακτηριστικά προγράμματος:
Περιγραφή:
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ταράζει για μία ακόμα φορά τα νερά στις σπουδές γαστρονομίας, υπογράφοντας προς όφελος των σπουδαστών του αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με την Ducasse Education, του κορυφαίου σεφ όλων των εποχών Alain Ducasse, που δημιούργησε «σχολή» στην παγκόσμια γαστρονομία. Για μία ακόμη χρονιά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials, ένα εκπαιδευτικό 4ήμερο πρόγραμμα, 13 με 16 Φεβρουαρίου 2018 με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών της εστίασης στην παρουσίαση κρύου και ζεστού μπουφέ.
Για τον κρύο και τον ζεστό μπουφέ θα παρουσιαστούν:
Σε ποιους απευθύνεται: Σε σπουδαστές - αποφοίτους – επαγγελματίες τουρισμού και εστίασης από όλη την Ελλάδα
Διοργανωτής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Συντονιστής: Gastronomy Essentials
Τόπος διεξαγωγής: Οδός Κασσάνδρας, Καστοριάς και Κασσάνδρας, Βοτανικός
Δήλωση συμμετοχής:
1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας: https://iek-akmi.edu.gr/seminaria/1838-ducasse-education
2) Καλέστε στο 210 8224074, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 με 21:00.