Επιστημονικό σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας
Διάρκεια προγράμματος: 25 ώρες
Έναρξη προγράμματος: 14/05/2018
Ώρες: 15:00 με 19:00
Περιγραφή: Πρωτοποριακές τεχνικές και μεθόδους στη μοντέρνα μαγειρική, τεχνολογικές μέθοδοι παρασκευής προϊόντων.
Θεματικές ενότητες: Δημιουργία συνταγών με τις ακόλουθες τεχνικές:
Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Αριστείδης Γεωργαλής, chef & BA τεχνολόγος τροφίμων
Ζουμπουλάκης Παναγιώτης, Phd χημικός και μοριακός αναλυτής/ερευνητής
Σε ποιους απευθύνεται: Σε σπουδαστές μαγειρικής, αποφοίτους μαγειρικής και επαγγελματίες
Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος
Διεύθυνση κτιρίου: Πατησιών 125 (5ος όροφος)
Κόστος: Με κόστος, για πληροφορίες στα στοιχεία επικοινωνίας