Εξειδικευμένο σεμινάριο workshop
Διάρκεια προγράμματος: 10 ώρες
Έναρξη προγράμματος: 27-28/03/18
Πρόγραμμα (ώρες και ημερομηνίες): 27/03 12:00-17:00, 28/03 12:00-17:00.
Περιγραφή: Πρόκειται για ένα σεμινάριο που στόχο έχει να μυήσει τους σπουδαστές στην παραδοσιακή ελληνική και ανατολίτικη κουζίνα, με επιστροφή στις ρίζες και στην παράδοση, με γεύσεις και αρώματα από την Ελλάδα και την Ανατολή. Συνταγές, παραδοσιακές πρώτες ύλες και πώς χρησιμοποιούνται. Παραδοσιακές τεχνικές.
Το σεμινάριο θα είναι workshop, ολιγομελές τμήμα.
Θεματικές ενότητες:
Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Πορίχης Παναγιώτης, σεφ
Επαγγελματικές προοπτικές: Εξειδίκευση στην παραδοσιακή κουζίνα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει άνθιση και τάση της μόδας στην παράδοση και τη χρήση ελληνικών προϊόντων
Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παυλος
Διεύθυνση κτιρίου: Πατησίων 125, 5ος όροφος
Τηλ.: 210 8834017
Κόστος: Αμειβόμενο