Εξειδικευμένο σεμινάριο
Διάρκεια προγράμματος: 5 ώρες
Έναρξη προγράμματος: 24/04/18
Ώρες: 16:00 με 20:00
Περιγραφή: Το σεμινάριο θα ασχοληθεί με τους τρόπους κοπής ειδικών κρεάτων, τους τρόπους αξιοποίησης με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση (μαρινάρισμα, κόψιμο, μαγείρεμα κτλ.) με ένα σωστό τεχνικά αλλά και γευστικά αποτέλεσμα.
Θεματικές ενότητες:
Συνταγές:
Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Παπαμιχαλόπους Ιωάννης, chef και καθηγητής μαγειρικής
Σε ποιους απευθύνεται: Μάγειρες όλων των εξαμήνων
Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος
Διεύθυνση κτιρίου: Πατησίων 125 (5ος όροφος)
Κόστος: Με κόστος, για πληροφορίες στα στοιχεία επικοινωνίας