Εξειδικευμένο σεμινάριο με θαλασσινά
Διάρκεια προγράμματος: 4 ώρες
Έναρξη προγράμματος: 18/04/18
Ώρες: 16:00 με 20:00
Περιγραφή: Δημιουργικά πιάτα με θαλασσινά από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, chef Λευτέρη Λαζάρου. Mοναδικές συνταγές, τεχνικές επεξεργασίας και μαγειρέματος και μοναδικό στήσιμο και παρουσίασης πιάτου.
Θεματικές ενότητες:
Πρόκειται για ένα σεμινάριο εξειδίκευσης από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, chef Λευτέρη Λαζάρου, στο οποίο θα παρουσιάσει μοναδικές συνταγές και τεχνικές με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά, καθώς και το στήσιμο και την παρουσίαση πιάτου.
Συνταγές:
Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Λευτέρης Λαζάρου, executive chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βαρούλκο».
Σε ποιους απευθύνεται: Σε σπουδαστές μαγειρικής και σε επαγγελματίες μάγειρες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.
Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος
Διεύθυνση κτιρίου: Πατησίων 125, 5ος όροφος
Κόστος: Με κόστος, για πληροφορίες στα στοιχεία επικοινωνίας
Εξειδικευμένο σεμινάριο με θαλασσινά
Διάρκεια προγράμματος: 4 ώρες
Έναρξη προγράμματος: 18/04/18
Ώρες: 16:00 με 20:00
Περιγραφή: Δημιουργικά πιάτα με θαλασσινά από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, chef Λευτέρη Λαζάρου. Mοναδικές συνταγές, τεχνικές επεξεργασίας και μαγειρέματος και μοναδικό στήσιμο και παρουσίασης πιάτου.
Θεματικές ενότητες:
Πρόκειται για ένα σεμινάριο εξειδίκευσης από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, chef Λευτέρη Λαζάρου, στο οποίο θα παρουσιάσει μοναδικές συνταγές και τεχνικές με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά, καθώς και το στήσιμο και την παρουσίαση πιάτου.
Συνταγές:
Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Λευτέρης Λαζάρου, executive chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βαρούλκο».
Σε ποιους απευθύνεται: Σε σπουδαστές μαγειρικής και σε επαγγελματίες μάγειρες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.
Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος
Διεύθυνση κτιρίου: Πατησίων 125, 5ος όροφος
Κόστος: Με κόστος, για πληροφορίες στα στοιχεία επικοινωνίας