Λέξεις κλειδιά
Τύπος προγράμματος
Προπτυχιακά
Μεταπτυχιακά
Σεμινάρια
Υποτροφίες
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Δωρεάν
e-learning
Επιδοτούμενο
Με υποτροφία
Κατηγορία προγράμματος
Πόλη
<

Σήμερα

>

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
Thursday, 07-12-2017

Σεμινάριο Σοκολάτας

Περιγραφή: Ένα μοναδικό σεμινάριο για την σοκολάτα, την ιστορία της, τις τεχνικές επεξεργασίας και διακόσμησης. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα δοθεί και μια Χριστουγεννιάτικη νότα, αφού θα γίνει παρουσίαση και Χριστουγεννιάτικης σύνθεσης και συνταγές για Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια

Θεματικές ενότητες:

  • Τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας
  • Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
  • Χριστουγεννιάτικη καλλιτεχνική σύνθεση

Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται: Σε επαγγελματίες ή σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής

Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος & Μίαρη Χριστίανα (6ος όροφος)

Τηλέφωνο: 2108834017

Διεύθυνση: Πατησίων 125, Αθήνα

Χώρος διεξαγωγής: Showroom - 7ος όροφος, Πατησίων 125

Διάρκεια προγράμματος: 2 ημέρες (10 ώρες)

Έναρξη προγράμματος: 18/12/2017, 11:00

Πρόγραμμα (ώρες και ημερομηνίες): Δευτέρα, 18/12 στις 11:00 με 16:00 και Τρίτη, 19/12 στις 16:00 με 21:00

Copyright ©2015-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework