Λέξεις κλειδιά
Τύπος προγράμματος
Προπτυχιακά
Μεταπτυχιακά
Σεμινάρια
Υποτροφίες
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Δωρεάν
e-learning
Επιδοτούμενο
Με υποτροφία
Κατηγορία προγράμματος
Πόλη
<

Σήμερα

>

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
Wednesday, 04-04-2018

Τεμαχισμός ειδικών κρεάτων και gourmet συνταγές

Εξειδικευμένο σεμινάριο

Διάρκεια προγράμματος: 5 ώρες

Έναρξη προγράμματος: 24/04/18

Ώρες: 16:00 με 20:00

Περιγραφή: Το σεμινάριο θα ασχοληθεί με τους τρόπους κοπής ειδικών κρεάτων, τους τρόπους αξιοποίησης με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση (μαρινάρισμα, κόψιμο, μαγείρεμα κτλ.) με ένα σωστό τεχνικά αλλά και γευστικά αποτέλεσμα.

Θεματικές ενότητες:

  • Τρόπους κοπής και επεξεργασίας κρεάτων
  • Ειδικά κρέατα: Μαύρος χοίρος, μαύρο κοτόπουλο Αλσατίας, black Angus, ουρά βοδινή, trip-tip, φιλέτο μοσχαρίσιο

Συνταγές:

  • Στήθος μαύρου κοτόπουλου Παγιάρ, ψημένο σε λεπτό φίνο πουρέ πατάτας με «Jus» από το ψήσιμο
  • Μαριναρσμένο μπούτι μαύρου κοτόπουλου μπαρδουνιώτικο με μικρά λαχανικά
  • Λουκάνικο μαύρου χοίρου με αυγό ποσέ σε πουρέ από φασόλια
  • Trip-tip «roasted» με ψητές πατάτες και λάδι καπνιστής πάπρικας
  • Ουρά βοδινή ραγού με χειροποίητο ζυμαρικό γιαουρτιού
  • Φιλέτο Carpaccio
  • Φιλέτο Tartare

Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Παπαμιχαλόπους Ιωάννης, chef και καθηγητής μαγειρικής

Σε ποιους απευθύνεται: Μάγειρες όλων των εξαμήνων

Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος

Διεύθυνση κτιρίου: Πατησίων 125 (5ος όροφος)

Κόστος: Με κόστος, για πληροφορίες στα στοιχεία επικοινωνίας

 

Copyright ©2015-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework