Περιγραφή: Ένα μοναδικό σεμινάριο για την σοκολάτα, την ιστορία της, τις τεχνικές επεξεργασίας και διακόσμησης. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα δοθεί και μια Χριστουγεννιάτικη νότα, αφού θα γίνει παρουσίαση και Χριστουγεννιάτικης σύνθεσης και συνταγές για Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
Θεματικές ενότητες:
Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef
Σε ποιους απευθύνεται: Σε επαγγελματίες ή σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής
Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος & Μίαρη Χριστίανα (6ος όροφος)
Τηλέφωνο: 2108834017
Διεύθυνση: Πατησίων 125, Αθήνα
Χώρος διεξαγωγής: Showroom - 7ος όροφος, Πατησίων 125
Διάρκεια προγράμματος: 2 ημέρες (10 ώρες)
Έναρξη προγράμματος: 18/12/2017, 11:00
Πρόγραμμα (ώρες και ημερομηνίες): Δευτέρα, 18/12 στις 11:00 με 16:00 και Τρίτη, 19/12 στις 16:00 με 21:00