Περιγραφή: Το σεμινάριο περιλαμβάνει γνωριμία με βασικές πρώτες ύλες για την αρτοποιία, κινήσεις και τεχνικές διαχείρισης της ζύμης, συνδυάζοντας θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σε αρτοσκευάσματα εστιατορίου.
Θεματικές ενότητες:
Συνταγές αρτοποιίας
Περιεχόμενο
Εισηγητής και ιδιότητα εισηγητή: Αθανασόπουλος Ιωάννης - Pastry & Bakery Chef
Στοιχεία επικοινωνίας: Κορτσινίδης Παύλος και Χριστιάνα Μίαρη, Πατησίων 125, 6ος όροφος
Τηλ. επικοινωνίας: 2108834017
Διεύθυνση κτιρίου: Πατησίων 125
Χώρος διεξαγωγής: Showroom - 7ος όροφος, Πατησίων 125
Κόστος: 60 ευρώ
Διάρκεια προγράμματος: 5 ώρες
Έναρξη προγράμματος: 20/12
Ώρες διεξαγωγής και ημερομηνίες: Τετάρτη 20/12, 11:00 με 16:00